5 Manieren waarop u passief Bitcoin & andere Cryptocurrencies kunt verdienen


Geld verdienen op de cryptocurrency markten wordt vaak geassocieerd met actieve daghandel. Hier zijn vijf passieve alternatieven.

In de vormingsjaren van de crypto-industrie lieten Bitcoin-kraantjes geïnteresseerden toe om passief BTC te verdienen om wat huid in het spel te krijgen. Hoewel Bitcoin in die tijd vrijwel waardeloos was, was het idee van ontwikkelaar Gavin Andresen om de munten zo breed mogelijk te verspreiden zowel nieuw als vooruitstrevend.

Tien jaar vooruit, en cryptocurrency is gemakkelijk te verkrijgen, maar in ieder geval als het gaat om Bitcoin is het kostbaar om het te verwerven. Hoewel er nog steeds veel kranen bestaan, zijn de uitbetalingen belachelijk laag, waardoor nocoiners en lage munthouders gedwongen worden om ofwel crypto en hodl te kopen, ofwel te gaan handelen – iets wat heel snel een fulltime baan kan worden.

In de loop der jaren zijn andere verdienmogelijkheden op de voorgrond getreden, waardoor munthouders hun cryptocrème kunnen laten groeien zonder te gokken op de marktbewegingen. Hier zijn vijf van de beste manieren om cryptocurrency te verdienen zonder actief te handelen in 2020.

Credit Card’s Cashback

Socios.com, die ’s werelds eerste ‚fan engagement‘ app ontwikkelde, geeft gebruikers de mogelijkheid om hun Fan Munten op te bouwen van hun favoriete clubs en Chiliz Munten ($CHZ) – het enige wat ze hoeven te doen is zich aan te melden voor de ‚More Than A Fan‘ Visa debetkaart om te beginnen met het verdienen van cash-back beloningen.

App-gebruikers kunnen een Socios-debetkaart met het logo van hun gekozen team krijgen, op voorwaarde dat ze een minimumbedrag van de clubmunten behouden. U kunt ook gemakkelijk CHZ ruilen op een ondersteunde beurs zoals Crypto.com of Binance.

Over Bitcoin Evolution gesproken, ’s werelds grootste cryptocentransactie, heeft ook de Visa-kaart gelanceerd die de Europeanen nu al kunnen aanvragen.

In een officiële aankondiging onthulde het bedrijf dat de cashback tot 7% kon oplopen, wat niets minder dan indrukwekkend is.

De Socios-app is gemaakt door de sportgerichte fintech-start-up Chiliz en biedt ook de mogelijkheid om te ‚jagen‘ op penningen in de Augmented Reality (AR)-wereld die via een smartphone-camera kunnen worden bekeken.

Terwijl u bezig bent, komt u onvermijdelijk CHZ tegen, evenals verschillende teammunten, afhankelijk van uw geolocatie, waarbij deze munten de houders stemrecht geven voor bepaalde clubbeslissingen, kortingen op koopwaar, en zelfs wedstrijdtickets, inclusief speciale VIP-zitjes en -belevenissen.

Staken en valideren

Het inzetten is een andere probleemloze optie voor degenen die hun crypto aan het werk willen zetten. Met dit systeem kunnen de penningmeesters hun digitale activa in een portemonnee „steken“ en daarvoor een beloning in de vorm van nieuw geslagen munten verdienen.

Onlangs zijn enkele van de toonaangevende beurzen begonnen met het aanbieden van staking opties voor cryptocurrencies zoals Tezos, Harmony, Tron, QTUM, en meer.

AdEx, een ethisch digitaal advertentienetwerk dat traditionele peer-to-peer technologie, cryptografie en blockchain combineert, helpt gebruikers om hun crypto te laten renderen via geïncentiveerde staking of wat het noemt „security mining“.

Als een gebruiker eenmaal ADX-tokens vergrendeld heeft, kun je je gedurende minstens 30 dagen niet meer terugtrekken. Maar hier is de kicker: naast de mogelijkheid om extra ADX te verdienen voor staking bonds, verdienen gebruikers ook DAI aan validatiekosten. Het is een slimme manier om gebruikers te stimuleren om binnen het AdEx-ecosysteem te blijven en tegelijkertijd een rendement op hun inzet te verdienen dat tot 100% kan oplopen.

Copy Trading

Het idee van copy trading is eenvoudig: in plaats van op de hoogte te zijn van de fijne kneepjes van de handel, bootst u de acties na van professionals, die geprikkeld worden om ervoor te zorgen dat u in het groen komt. Bingbon is een platform met een kopieerhandelsfunctie, met gebruikers die in staat zijn om door honderden tophandelaren te kammen, hun prestaties in het verleden te beoordelen en de handel te kopiëren.

Terwijl het technisch nog steeds handel is, is het een passieve vorm die helpt aan boord van beginnende gebruikers. Sommigen houden vast aan de kopieerhandel, terwijl anderen op eigen initiatief afstuderen op de handel, nadat ze hebben geleerd over effectieve strategieën. Deze laatsten worden soms zelf copietraders en verdienen 8% van de nettowinst van hun volgers. Natuurlijk betekent kopieerhandel niet dat u elke keer weer winst maakt: terwijl u het succes van de kopieerhandelaar kunt repliceren, deelt u ook hun verliezen. Met andere woorden, kies uw copythandelaar verstandig en kies voor een weloverwogen aanpak.

Webbrowsen

Het idee van het verdienen van cryptocurrency voor iets wat je zou doen als onderdeel van je dagelijkse leven is ongelooflijk aantrekkelijk, en daarin ligt de aantrekkingskracht van Brave beloningen. Brave, een open-source, privacy-gerichte webbrowser gemodelleerd naar Google Chrome (maar zonder de advertenties en trackers), verdient de aandacht van gebruikers door ze te betalen in Basic Attention Tokens (BAT) elke keer dat ze privacy-relevante advertenties bekijken.

Gebruikers bepalen welke sites ze willen ondersteunen en kunnen zelfs hun favoriete makers van content direct een tip geven. Volgens Brave verdienen webgebruikers 70% van de inkomsten die Brave van adverteerders ontvangt, en door het vooruit te betalen kunnen ze de inhoud waar ze van houden ondersteunen. Wat de makers van content betreft, kunnen ze gebruik maken van Brave’s partnerruil Uphold om de BAT om te zetten in een valuta van hun keuze. Iedereen is een winnaar.

Pledge Your Assets

HODL en verdienen‘ is de straplijn van Cred, een van de vele projecten die inspelen op de trend dat cryptohouders op hun vermogen zitten in afwachting van een verdere opwaartse spiraal.

Net als Brave werkt Cred samen met Uphold – plus andere platforms zoals Bitcoin.com en Bitbuy – waarmee het bedrijf de activa van gebruikers aan het werk zet, met name het lenen aan en het zakendoen met kredietnemers en geldmanagers.

Cred betaalt gebruikers uit 190 landen rente in crypto, fiat of stablecoin en geeft hun crypto na zes maanden terug. Het is ook mogelijk om zich automatisch in te schrijven voor een extra periode van drie maanden, waarbij Cred een aantal van de beste leen- en leentarieven in de sector aanbiedt. Interessant is dat Cred onlangs in-app staking mogelijk heeft gemaakt via de Klever portemonnee.

Zoals u kunt zien, zijn hodling en trading niet de enige twee opties voor het verdienen van rendement in de digitale economie. Door gebruik te maken van dergelijke initiatieven kunt u een passieve inkomstenstroom creëren en uw portemonnee zien groeien.