Yli 10% salaussijoittajien odottaa Bitcoinin ylittävän 100000 dollaria vuoteen 2030 mennessä


Noin 55% sijoittajista piti Bitcoinia parempana sijoitusvaihtoehtona kuin osakkeet, kulta, kiinteistöt ja Yhdysvaltain dollari.
kaivosalusta, julkaisi äskettäin tulokset yhdysvaltalaisista Bitcoin-sijoittajista tehdystä tutkimuksesta. Lähes 10,3% sijoittajista odottaa Bitcoinin hinnan nousevan yli 100000 dollarin vuoteen 2030 mennessä.

Tutkimuksen mukaan 65% Bitcoin-sijoittajista pysyi nousussa ja 57% heistä uskoi, että BTC on parempi pitkäaikainen sijoitus kuin kulta. Noin 55% vastaajista piti maailman suurinta kryptovaluutta parempana kuin Apple, Google ja Facebook.

Kaivosyhtiö haastatteli yli 1000 Bitcoin-sijoittajaa Yhdysvalloissa yli 24 kysymyksellä. Yksityissijoittajat uskoivat, että luottamuksen heikkeneminen fiat-valuuttoihin on toinen tärkeä syy BTC: n käyttöönottoon.

Genesis Miningin toimitusjohtaja Marco Streng kommentoi tuloksia: „Olemme olleet pitkäaikaisia ​​Bitcoin-sonneja siitä lähtien, kun aloitimme kaivostoiminnan vuonna 2013. Nämä havainnot tukevat uskoamme, että siellä on monia muita nousevia Myös Bitcoin. “

Hintojen ennuste

Tutkimuksessa kysyttiin erityisesti vastaajia jakamaan näkemyksiä Bitcoinin odotetusta hinnasta vuoteen 2030 mennessä. Tulosten mukaan noin 34% ihmisistä sanoi odottavansa Bitcoinin hinnan laskevan alle 10000 dollarin ensi vuosikymmenen loppuun mennessä. Nousevalla puolella noin 25% kaikista vastaajista odottaa Bitcoinin hinnan nousevan yli 40 000 dollaria vuoteen 2030 mennessä, mukaan lukien 4,8%, jotka uskovat, että BTC-hinta pystyy ylittämään 500 000 dollaria vuoden 2030 loppuun mennessä.

Hintaennusteen lisäksi sijoittajat vastasivat säästöjensä nykyiseen altistumiseen BTC: ssä. Tulokset osoittavat, että lähes 20 prosentilla vastaajista on 60% tai enemmän säästöjä sijoitettu maailman suurimpaan kryptovaluuttaan.

„Tämän uuden tutkimuksen tavoitteena oli ymmärtää paremmin, miten Bitcoiniin sijoittaneet yksityissijoittajat suhtautuvat omaisuusluokkaan, ja oppia lisää näkemyksistään BTC: n tulevaisuudesta muihin sijoituksiin verrattuna“, yritys mainitsi virallisessa lehdistössä julkaisu jaettu eilen.